Jom Click Sini

jom click sini

Tuesday, November 22, 2016

Lipstick matte liquid

Hi darling 😍
Lipstick ni tahan lama, tak meleket dan kering dibibir tapi mudah dicuci guna tisu basah je..yang penting kandungannya terdapat collagen yang membuatkan bibir kita tidak mengelupas dan merekah, cantik je sepanjang hari :-)
Whatapp 011-15657200


Wednesday, November 16, 2016

tesmoni mewangi

Assalamualaikum..

Alhamdulillah ketika gambar ini diambil kak ana dah pun menggunakan mewangi lebih kurang 2 bulan 2 minggu..

Alhamdulillah,kak ana puas hati,walaupun masalah jeragat masih ada lagi tapi semakin hari semakin pudar..nanti kak ana entri lain kak ana akan cuba ceritakan bagaimana kak ana boleh terjebat dengan mewangi..

memang best dengan bahan semula jadi ini...bangun sahaja tidor pegang pipi...lembutnya macam baby...

nak tahu lebih lanjut boleh hubungi kak ana

01115657200


Monday, November 14, 2016

mewangi

Assalamualaikum..

dah lama kak ana tak bercerita...kak ana agent sah produk mewangi..

memang best sangat pakai mewangi ini...sebelum ini kak ana ada masalah kulit wajah

1-berminyak
2-kulit kusam
3-berjeragat
4-kulit kering

memang kak ana puas hati sejak menggunakan mewangi awal bulan 9 tahun ini...walaupun jeragat kak ana tak hilang sepenuh lagi...tapi dah semakin pudar...


yang paling bestnya produk ini scrub dan cream boleh pakai dimuka dan juga dibadan..celah celah yang hitam pun boleh...jimat sangat

sekarang ada promosi set besar hanya rm200 sahaja berbanding rm217(s/m) manakala rm210 (ss) siap free postage dan free goft sahaja..promosi tamat 28.11.2016..

ini gambar kak ana 6 minggu menggunakan mewangi dan sekarang dah jauh bebeza...

Antara bahan yang terkandung adalah 7 pati bunga,garam bukit,madu  dan lilin lebah..bahan semulajadi..

kalau kulit sensitive pun boleh pakai sebab customer kak ana kulit sensitive pun dah guna dan siap repeat order...skincare yang tengah viral ini...

boleh hubungi kak ana

01115657200